Mit értünk reiki gyógyítás ősi művészete alatt?

reiki gyógyítás

A mai egyik legrosszabb népbetegség a stressz, amit reiki gyógyító módszerekkel lehet igazán hatékonyan kezelni.  A stresszt sajnos senki sem kerülheti el, hiszen beleivódik a mindennapjainkban. Ma már nem is nagyon létezik stressz mentes munkahely, így nekünk kell tenni ez ellen. A stressz megfelelő kezelésével a legtöbb betegséget is elkerülhetjük. Természetesen feszültségoldókkal, fejfájás elleni gyógyszerekkel, antidepresszánsokkal sokan próbálkoznak, de ez egy tüneti kezelés és a mélyen lakozó problémákat nem tudja megszüntetni. A gyógyszerek elnyomják a panaszokat ideig-óráig, de végleges segítséget nem nyújtanak. A betegség teljes megszüntetése az igazi cél mindenki számára.

Az orvostudomány hagyományos része számtalan pozitívummal is bír, de az alternatív lehetőségeket sem szabad szem elől téveszteni. Az egészség és magának a szervezetnek a helyreállításához fontos, hogy a természetgyógyászat egyes módszereit is használjuk. A reiki gyógyítás pontosan ebben tud segíteni. A test, a szellem és a lélek gyógyításában kiemelkedő szerep jut neki. A reikivel való gyógyítás már sok esetben bizonyította, hogy nagyon hatékony és a harmónia helyreállításában hatalmas szerep jut neki. Lehet, hogy szervezetünk egészséges, de ha pszichésen szenvedünk, akkor előbb vagy utóbb kialakulnak a szervi bajok is.

A reiki kezelések során mellékhatásokkal egyáltalán nem kell számolni, hiszen ez egy intelligens energia és közvetítő szerepet tölt be. A biztonságos kezelés bármely korú és állapotú emberen alkalmazható, így mindenki előtt nyitva áll a lehetőség a választásra. Az energetikai sebészet a Pszi-műtétek az energetikai gyógyászat mesterfokát képviselik. A Fülöp-szigetekről eredő módszert F.E.Eckard Strohm-nak köszönhetjük, aki elérhetővé tette szerte a világon. A módszert egyes egyedül az R.A.I, tanfolyamokon lehet elsajátítani. Ma már 3 szellemgyógyászati technika érhető el: a transzsebészet, a Logurgok által végzett műtéti beavatkozások és a vér nélküli sebészet. A transzsebészetnél a rituálé során transzállapotba hozza a pácienst a gyógyító és magát a műtétet egy szellemlény végzi el a gyógyító segítségével és eszközeivel. A műtét során fájdalmat egyáltalán nem lehet érezni.