Különleges céges ajándék ötlet karácsonyra

Sokan nem tudják, de a nagyobb cégek úgy is elbűvölhetik a dolgozóikat, hogy különféle ajándékokkal lepik meg őket az ünnepek táján. A több száz főt foglalkoztató vállalkozások előszeretettel választanak olyan ajándékokat, amelyeken szerepel az emblémájuk vagy a logójuk.

A céges ajándék ötlet karácsonyra a reklamajandekemblemazas.hu weboldalon mindenki számára megtekinthető, aki az egyik kollégáját vagy munkatársát kívánja valamilyen frappáns használati tárggyal meglepni. A céges ajándék ötlet karácsonyra, bizonyos praktikus csomagok közül is kiválasztható, mert sokkal nagyobb a meglepetés ereje, hogyha több különféle tárgy is szerepel a szettben. Az egyik ilyen nagyszerű csomag a Beiker nevet viseli. A csomag többféle prémium minőségű terméket tartalmaz.

A szett tartalma 312 ml-es Kaldeneker vilmoskörte-feketeribizli lekvár, 110 grammos Bertók narancsos mézes mustár, 90 milliliteres Kaldeneker paprikalekvár, “Beiker” gourmet szett, 20 grammos Fűszerész vad fűszerkeverék és végül a 20 gr-os Fűszerész chili tört mag nélkül. Mindezeket fekete, szépen kivitelezett díszdobozban adják.

A vállalati ajándék ötlet karácsonyra mindenképpen legyen praktikus és jól felhasználható. A céges meglepetés csomag karácsonyra mindenki részére egyszerűen összeállítható, kitalálható, hogyha a megajándékozni kívánt kollégáját már nagyon régóta ismeri. A céges ajándék ötlet karácsonyra sokféle áron valósulhat meg, hiszen minden attól függ, hogy mennyit hajlandó rászánni a kollégák örömteli pillanataira.