Gyorsan telepíthető tehénistálló

tehénistálló

A növénytermesztés a mezőgazdaság egyik vonala, ami az ellátásbiztonságot hivatott az országban garantálni. Az emberi élelmezés részre ugyanakkor szükség van más alapanyagokra is, amik az állattartásból származnak. Ezek a szektorok elég komoly költségeket emésztenek fel, főként olyankor, ha valaki nulláról kíván építkezni. Egy tehénistálló elég drága, ha azt hagyományos formában kívánjuk létrehozni. A munkálatok gyakran hosszú időn át eltartanak, ami tovább fokozz a kiadásokat. Nem véletlen születtek az alternatív megoldások. A tehénistálló már elérhető gyorsan felállítható formában, mindenféle betonozás nélkül.

A Richel Shelterall tárolósátor rendszere úgy lett megtervezve, hogy közvetlenül a talajra telepíthető legyen, különösebb előkészítés nélkül. Választható nyitott végekkel, vagy szigetelt változatban, zárt oromzattal, ami már a téli hónapokban is kellő biztonságot és kényelmet nyújt az állatoknak. A speciális tehénistálló felállítása rövid idő alatt és kis munkaigénnyel megoldható, akárcsak a szétszerelése és áthelyezése.

Bátran választható átmeneti módszerként, vagy végleges elhelyezéshez. Költségeit tekintve ez a tehénistálló messze kedvezőbb, mint bármilyen alternatívája. A méretit tekintve 8 m széles és 27 méter hosszú, a gerincmagassága pedig 3,6 m. Az állatok garantáltan kényelmesen elférnek benne. Némi almozással tökéletes fekvőhelyek készíthetők belül. A tehénistálló juhok, kecskék tartásárai ideális, ami szélesebb alkalmazási területet biztosít. Ne érjük be kevesebbel, mint a kiváló minőséggel, amivel az állatok szintén jól járnak.