Gyors gyógyulás az online patika segítségével

Az irodában a kedvenc kolléganőm egy női szemmel is nagyon szép 30-as hölgy, aki mindig kínosan ügyel a megjelenésére. A frizurája mindig csodálatos, ugyanígy a sminkje és a ruhája is tökéletes, a divatos körmeiről már nem is beszélve.

Pár héttel ezelőtt szipogva és folyamatosan az orrát fújva, elhaló hangon jelentette be telefonon, hogy megbetegedett, ezért kivesz pár szabadnapot. Én felajánlottam, hogy elviszem orvoshoz, de ő ragaszkodott hozzá, hogy orvoshoz nem hajlandó menni, mert nem akar antibiotikumot szedni. Fogadkozott, hogy ebből a betegségből ő kikúrálja magát, én pedig erre ismételten felajánlottam, hogy beszerzek neki pár vény nélküli készítményt. Ő ezt is kedvesen hárította, mondván, hogy semmi szükség rá, meg tudja ezt oldani egyedül is. Nehéz szívvel ugyan, de végül ráhagytam a dolgot.

 

Aztán elmúlt pár nap, és mintha mi sem történt volna: ahogy szokott, csinosan, egészségtől kicsattanóan jelent meg az irodában. Megkérdeztem tőle, hogy mi a titka, mire csak annyit mondott, hogy: Prevenció Patika. Értetlenkedő arckifejezésemre még annyit súgott a fülembe, hogy ezt a csodálatos online patikát a https://prevenciopatika.hu oldalon találod meg.

Természetesen otthon az volt az első dolgom, hogy egyből fölmentem a kolleganőm által megadott https://prevenciopatika.hu linkre, mely tehát a Prevenció Patikára mutatott. Igazán kíváncsi voltam, hogy a kolléganőm honnan tudta beszerezni olyan villámszerű gyorsasággal azokat a termékeket, amiktől ily gyorsan meggyógyult.

 

Azt tapasztaltam, hogy a Prevenció Patika weboldala abszolút letisztult stílust képvisel, ahol nagyon könnyen el lehet igazodni.

Rögtön a bemutatkozó, üdvözlő oldalon arról értesültem, hogy a Prevenció Patika gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket, valamint vitaminokat és más egészség- megőrzést segítő termékeket kínál.

 

Ezt követően a weblap bal oldalán elhelyezkedő „Kategóriák” fülre kattintva a lefelé gördülő menüsorra klikkeltem, ahol rengeteg kategóriát találtam. A teljesség igénye nélkül, például: „Mesébe élő ajánlatok”, „Gyógyászat”, „Életmód”, „Intim”, „Szépség”, „Baba-mama”, „Vitaminok”, „Vírusvédelem” és „Dekorkozmetikumok”, stb. kategóriákat.

És ez még nem minden, mert a felsorolt kategóriák mindegyikéből további alkategóriák nyílnak. Én a „Gyógyászat” kategóriára kattintottam rá, melyből a betegápolás eszközeit, a bőrgyógyászati készítményeket, emésztőrendszeri problémákra való megoldást, fájdalomcsillapítást, láz és megfázás, valamint homeopátiát találtam.

Én a láz és megfázás alkategóriát választottam ki, ahonnan mondanom sem kell, hogy további választási lehetőségek nyíltak, úgy mint: kombinált készítmények, köptetők, köhögéscsillapítók, lázcsillapítás és légzéskönnyítés, valamint orrpanaszok és torokfájás. Merő kíváncsiságból a kombinált készítményekre léptem tovább, ahol a különböző gyógyszerek és gyógyhatású készítmények, forró italporok, filmtabletták, köptetők és belső oldatos cseppek tárházát találtam.

 

Ezek után megnéztem a következő témához kapcsolódó kategóriát, ami a vírusvédelem volt. Ezt lenyitva pedig covid teszteket, valamint szájmaszkokat, fertőtlenítőket, gumikesztyűket, immunerősítőket és lázmérőket is láttam. Végeredményben totálisan meggyőződhettem arról, hogy ez az online patika kívül-belül megerősíthet bennünket, illetve termékeivel megóvhatjuk egészségünket.

 

A weblapon való vásárlás is roppant egyszerű. Egyetlen kattintással mindent a kosarunkba tudunk rakni. Ha pedig elég szerencsések vagyunk, és lenyitjuk a „Mesébe illő ajánlatok” kategóriát, akkor ott többféle akciós ajánlatot is találhatunk. Ezek a „Többet kevesebbért”, vagy „Közeli lejáratos készítmények”, illetve az „Ingyenes szállítással történő termékek”, valamint a „Második termék fél áron” besorolásokba tartozó termékeket tartalmazzák.

 

A megrendelt dolgokat futárral való házhozszállítással, MP3 automatába, illetve csomagpontra, valamit GLS automatába és csomagpontra tudjuk kérni. Ezenkívül lehetőség van utánvétes rendelésre is. Helyszíni átvétel Szegeden történhet a Budapesti körút 7. szám alatt.

Kifizetésünket előre utalással, valamint utánvéttel, OTP és CIB bankkártyával, illetve még egészségpénztári számla terhére és megtehetjük. Ezeknek a kifizetési módoknak a hogyanjára és mikéntjére a prevenciopatika.hu weboldalán a „vásárlási és szállítási feltételek” menüpont alatt találunk bővebb ismertetőt.

 

Csinos kolleganőm lakás el nem hagyásos, gyors gyógyulásának tehát megoldódott a rejtélye, de ami a legfontosabb: mindenki egyszerűen utána is csinálhatja, ha a prevenciopatika.hu online patika oldaláról rendel.