Gledring csomagtértálca? Tiszta sor!

A csomagtértálcával ellátott személygépkocsik belső terének állapota általában jól tükrözi a tulajdonos gondoskodását járművéről. A komfortérzés fenntartása érdekében sokan fordítanak tetemes időt arra, hogy autójuk belsejét is alapos tisztogatási műveletnek vessék alá.

Szerencsére ez egy Gledring csomagtértálca esetében nagyon könnyen és egyszerűen megoldható. A neves szlovéniai cég innovatív fejlesztések során át alakította ki ezt az úgyszólván tökéletesnek mondható, kiváló minőségű autótartozékot. A csomagtértálca speciális, környezetbarát gumiból készül, és semmiféle egészségkárosító anyagot nem tartalmaz, így mellékesen (kis)állatok szállításánál is nagyszerűen használható. Ez rendben is van, de a csomagtértálca külsejének kialakításánál a tervezési folyamat során a szakembereknek számos egyéb szempontra is tekintettel kellett lenniük.

Az már a kezdetek idején világos volt, hogy ha igazán magas színvonalú termék gyártására törekszenek, a multi funkcionalitás mellett a csomagtértálcának különféle egyéb kihívásoknak is meg kell felelnie. Ilyen kihívás például a könnyű tisztíthatóság kérdése. A csomagtértálca dizájnja mellett ennek megfelelően tehát erre is nagy gondot fordítottak. A kettős peremű Gledring csomagtértálca belső felületéről hiányoznak az éles sarkok és szögletek, melyek olyannyira megnehezítik – vagy akár lehetetlenné is teszik – a szennyeződések eltávolítását. Így emiatt nem kell bosszankodni.

A felület a precíz gyártási eljárásnak köszönhetően szintén olyan kialakítású, hogy a por és piszok nem ragad meg benne. Mindezek azt eredményezik, hogy a csomagtértálca tisztítása nagyon egyszerűen megoldható, és csak rövid időt igényel. A tisztítási művelet bármilyen szokásos módon és eszközzel elvégezhető, de használhatók erre a célra a szlovéniai Gledring cég speciális tisztítószerei is. Ezekkel vegyi szennyeződések távolíthatók el, vagy nagynyomású lemosásnál alkalmazhatók. A gondosan megtisztított csomagtértálca pedig kifejezetten újszerű hatást kelt.