Azonnali segítség vállalkozóknak

A koronavírus-járvány sokakat, így a vállalkozókat is próbára teszi. A helyzetük megkönnyítésére vezették be az átmeneti kedvező költségű konstrukciókat: a Széchenyi Kártya Folyószámla Pluszt, a Széchenyi Munkahely Megtartó Hitelt és a Széchenyi Likviditási Hitelt. 

Vállalkozói folyószámlahitel tárgyi fedezet nélkül

További segítség a vállalatoknak, hogy bővült az átmeneti hitelek köre, ugyanis elérhető a Széchenyi Turisztika Kártya Folyószámlahitel. Ezt a turisztikához kapcsolódó vállalkozásoknak hozták létre, és még az eddigieknél is kedvezőbb konstrukció. Ezt jól mutatja, hogy az igénylőnek például hitelbírálati díjat, kamatot és kezelési költséget sem kell fizetnie. Bármelyik újonnan bevezetett vállalkozói hitelt választja, garantált, hogy alacsony költséggel jut szabadon felhasználható összeghez.

Tehát tényleg az igényei szabják meg, hogy mire fordítja a vállalkozói folyószámlahitelt. Ha a vállalkozás a járványhelyzetben is képes rá, akár növekedésre is fordíthatja.

A vállalkozói hitel azonnali megoldást nyújt a fizetőképesség javítására, és nem szükséges hozzá tárgyi fedezet. Biztosítékként több mindent elfogadnak: a konstrukciónak megfelelő magánszemély készfizető kezességvállalását vagy a más banknál vezetett pénzforgalmi bankszámlákra vonatkozó felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízást. Az előírt számlaforgalom teljesítése vagy a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása is megfelelő. Jelentkezzen, hogy ne maradjon le a kedvező és népszerű lehetőségről!