Amit a karosszériavédő fóliáról tudni kell

Sok autós életét keserítik meg a kőfelverődés okozta sérülések, a problémák azonban megelőzhetők, ha részben vagy teljesen fóliáztatjuk az autót.

Fizikai és kémiai hatások ellen is védő fólia

Akármilyen erős és masszív is az autónk, ezer és egy módon érheti sérülés. Elég, ha valaki figyelmetlenül nyitja ki mellette az ajtót a parkolóban, vagy felverődik egy kő, netán végighúzzák kulccsal. Száz szónak is egy a vége, könnyű kárt tenni a gépjárműben, amelyet aztán nem győzünk sok pénzért helyrehozatni. Különösen, ha nagyobb értékű gépjárműről van szó.

Van azonban egy megoldás, amellyel már a baj kialakulását is megelőzhetjük: a karosszériavédő autófólia.

Az autókarosszéria-fóliázás több előnnyel jár, amelyeknek köszönhetően tartós, évekre szóló és biztos védelmet jelent a járműnek. A fóliának öngyógyuló tulajdonsága van, így a kisebb karcolások már néhány pillanat után úgy eltűnnek, mintha ott sem lettek volna.

A felületre milliméter pontossággal illeszkedő karosszériafólia véd a fizikai és a kémiai behatásoktól is. A minőségéről sokat elárul, hogy 10 éves garanciát vállalnak rá, azaz hosszú évekre megszabadulunk a kőfelverődés okozta bosszúságtól.

Ár-érték arányban is megéri fóliáztatni az autót, vagy legalább motorháztető védőt vásárolni, mert jelentős javítási költséget takaríthatunk meg, nem beszélve az időveszteségről és a bosszúságról.