A Silence S01 nagyteljesítményű elektromos robogóról

elektromos robogó

A spanyol Silence céget nem kell bemutatni senkinek, aki egy kicsit is járatos az elektromos robogók, nagyteljesítményű motorok világában. A Silence S01 nagyteljesítményű elektromos robogó pedig egyáltalán nem lóg ki a társai közül. Mind anyaghasználatban, mind fenntartásban, mind strapabíróságban hozza a kötelező elvárásokat.

Sőt, a tapasztalat azt mutatja, a szóban forgó e-robogó az egyik legmodernebb modell jelenleg a piacon. Nem is csoda az egyre nagyobb teret nyerő népszerűsége. A Silence S01 e-robogójának teljesítménye elképesztő: 9000 W villamos motorral rendelkezik és nem egészen 4 másodperc alatt gyorsul 0-50 km/h-ra. A robogó végsebessége 100 km/h. Az elektromos robogó akkumulátora is megér pár szót. 5,6 kWh-s kapacitásával a csúcskategóriás modellek közé emeli a spanyol brand üdvöskéjét.

A Silence S01 a biztonsági elvárások szempontjából is megérdemli a pontot, hiszen modern CBS fékrendszere szavatolja a biztonságos felhasználást. A motor külsőre is impresszív. Nagy ülése remek tárolónak bizonyul, ahol akár 2 bukósisak is kényelmesen elfér. Ahogy az már lenni szokott, a modern járműveknél, az S01 is smart, tehát csatlakoztatható például mobiltelefonhoz.

Az ElektroBiker a Silence brand modelljeinek egyedüli magyar importőrei, természetesen a megfelelő márkaszervizzel. Ha bizalmat szavaznánk a fentiekben néhány szó erejéig bemutatott ultramodern modellnek, keressük bátran a csapatot, akik egyébként egy hosszabb időintervallumú bérlés keretén belül, a kiszemelt elektromos robogót a rendelkezésünkre is bocsájtják. A bérlés időtartama igen hosszú, akár 2 napig is a miénk lehet a jármű.