A pecsétgyűrű: ékszer férfiaknak?

pecset

Bármennyire is furcsának hangzik elsőre, de az ilyen ékszerek kifejezetten elegáns férfiak számára lettek tervezve. A Schmuck ékszerboltban széles termékpaletta áll a vásárlók rendelkezésére, így minden stílusra adó férfi megtalálhatja élete legszebb és legdivatosabb pecsétgyűrűjét. Ezek a gyűrűk tökéletesen illeszkednek az egyedi igényekhez is, de a tervezők szem előtt tartják az életvitelt és az ízlésvilágot is. Az ékszerüzlet online kínálata egyedülálló, így érdemes a keresést itt indítani. A gyűrűk között nem meglepő módon a hölgyek is találhatnak pecsétgyűrűket, hiszen 2019-ben ez is igen divatos és trendi.

 

A pecsétgyűrűk 2019-ben unisex viseletnek számítanak, bár a pecsétgyűrűt ahogy a neve is sejteti régen pecsételésre használták, leginkább az úriemberek. Viaszba nyomták a gyűrűt és az okiratokat így hitelesítették. A jómódú polgárok és a nemesek engedhették csak meg maguknak a pecsétgyűrű viselését, de ez szerencsére már a múlté. Bárki megvásárolhatja a legdivatosabb pecsétgyűrűt a Schmuck ékszerszalon weboldalán keresztül. A férfiak körében mára már a különlegesebb, egyéni gyűrűk a keresettebbek, míg a hölgyek megmaradtak a sima modellek mellett. A férfiaknak szánt gyűrűk míves vésetekkel, részletes díszítésekkel készülnek. A pecsétgyűrűk többségén ékkövek is elhelyezésre kerülnek.

 

Ékkövek tekintetében fehér, apró vagy akár markáns csiszolású is megtalálható, de sokszor a szögletes drágaköveket használják gyakrabban az ékszerkészítők. A legkeresettebbek a gyémántok, de az egyéb sötétebb színű köveket is kedvelik a férfiak. A férfiak számára nagyon fontos, hogy a gyűrűk minden esetben különleges legyenek, egyediek és természetesen időtállók. A pecsétgyűrűk mindegyike felületkezelést kap, ezáltal biztosítják a készítők az időtállóságot. Kopás és karcálló pecsétgyűrűket készítenek a vásárlóknak. Az egyszerű, karakteresebb, vagy a jelképes díszítésekkel ellátott pecsétgyűrűk egyformán kelendők. Az aprólékos vésetek, a díszes címerek is elérhetők a kínálatban, hiszen nagyon sokan ezekhez ragaszkodnak. Ezek a gyűrűk mind a mai napig a luxust és a fényűzést testesítik meg.