A Corvin környékén egy újfajta lakásbérlési modell van kialakulóban

Ha a lakásbérlés kerül szóba, akkor legtöbben a hónapos intervallumra szoktunk gondolni. Amennyiben nyaralásra, hosszú hétvégére kerül sor, akkor elsősorban a wellness hotelek és a nagy szállodaláncok tagjai mellett szeretünk dönteni. De mi a helyzet akkor, ha csak néhány órára lenne szükségünk egy igényes lakásra? Van erre bármilyen lehetőség, vagy kénytelenek vagyunk ilyenkor is kifizetni a szállodák korántsem alacsony szobaárait? A Corvin környéki búvóhelyeket legfeljebb pár órára adják ki, így ideálisnak bizonyul a lehetőség azok számára, akik kifejezetten ilyen megoldást keresnek egy-egy élethelyzetben.

A külföldi tapasztalatok azt mutatják, hogy az ott élők számára nem okoz problémát kifizetni a hotelszobák ellenértékét akkor sem, ha azok szolgáltatásait tulajdonképpen nem is használják majd ki a nap folyamán. Nálunk ez másként működik, ráadásul sok esetben még mindig kellemetlen helyzeteket szül, ha egy pár mindössze egyetlen órát szeretne a négy fal között tölteni, ráadásul sok helyen nem favorizálják az ilyen jellegű igényeket. Jó hír viszont, hogy manapság már fővárosunkban is elérhetőek azok a diszkrét búvóhelyek, amelyek egyszerűen megközelíthető helyen találhatóak és mégis lehetővé teszik az esetleges titkok megőrzését. A Corvin környékén fekvő igényes lakások színvonalas berendezéssel és a kényelmet szolgáló felszereléssel állnak rendelkezésre.

Az érdeklődőknek érdemes azzal tisztában lenni, hogy az apartmanok, lakások bérlőitől kulturált viselkedést és a vonatkozó szabályok betartását várják el. Ezért cserébe azonban olyan lehetőséget kaphatnak, amely ugyan még újszerűnek számít, mégis egyre többen teszik le mellette a voksot. Mindegy hogy a régóta tartó párkapcsolatot szeretnénk feldobni egy új helyszínnel, vagy a titkos viszony minden buja részletét szeretnénk a négy fal között tar tani, a búvóhelyek egyaránt remek megoldást kínálnak bárki számára.

Ezek a lakások nem a féktelen bulizás helyszínei kívánnak lenni, sokkal inkább olyan kis szerelmi fészkek, ahol a párok nyugodt körülmények között élvezhetik egymás társaságát, és tehetik ezt valóban igényes környezetben. A tapasztalatok azt mutatják, hogy főként a harminc éven felüli korosztály választja ezt a módját az intim együttléteknek, de a fiatal értelmiségiek között is akadnak olyanok, akik kifejezetten e szolgáltatás iránt érdeklődnek.