1 éves szülinapi dekoráció

Az első születésnap. Hatalmas esemény ez az egész család életében, hiszen mindenki szeme fénye már egy éve az életük része. Így nem kérdés, hogy az újszülött pici babából pillanatok alatt a világot felfedező, totyogó kisemberré váló ünnepeltnek mindenből a legjobb jár. De mégis milyen szülinapi dekoráció jár egy ilyen pici embernek és mivel érdemes készülni az első szülinapra?

Az 1 éves szülinapi dekoráció is az ajándék része

Nagyon fontos, hogy bármennyire is nagy az ünnep, mindig gondolkozz az egy éves gyerkőcöd fejével, hiszen ő most tipikusan abban a korban van, amikor a színes léggömbök és csillogó szalagok mind képesek lenyűgözni. Vagyis tulajdonképpen maga a szülinapi dekoráció is az ajándék része. Biztos lehetsz benne, hogy tátva marad a szája, ha meglátja a feldíszített szobát vagy kertet, amit csak megkoronáz majd a tortára tett tűzijáték és gyertya. Vagyis ezt a fajta élményt is mindenképpen a meglepetés részének kell tekinteni.

Milyen dekorációval érdemes készülni?

Először is fontos, hogy minden nyerő lesz számára, ami színes vagy csillogó. Éppen ezért a számos különböző árnyalatban tündöklő léggömbök, az állatokat mintázó asztali díszek és a csillogó szalagok semmiképpen sem maradhatnak ki a repertoárból. Ha szeretnéd, hogy az itt készült fotókon visszaköszönjön az ünneplés apropója is, érdemes 1-es számot formázó lufit és asztali díszt is beszerezned, amellyel még tovább növelheted az esemény fényét. Sőt, felteheted a pontot az i-re azzal is, ha mesefigurás papírtányérok, poharak, szívószálak és asztalterítők is helyet kapnak a buli helyszínén. Így gyakorlatilag nem lesz olyan pontja a helységnek, amely unalmas lenne a kis ünnepelt számára.

Az ötletes dekoráció miatt már önmagában is érezni fogja a gyerkőc, hogy ez a nap más, mint a többi. Mikor pedig megjelennek a vendégek, mindenki vele foglalkozik, neki kedveskedik és ajándékokkal lepi meg, biztosan még inkább feldobja majd a kedvét. Így ha nem is fog rá emlékezni később, mégis élménnyé teheted a számára a születésének első évfordulóját.