Tudta, hogy ingyenes pályázatfigyelők is vannak

pályázatfigyelők

A Forráscentrum minden kkv-nak segít a pályázatok elkészítésében és ingyenes pályázatfigyeléssel már előrébb kerülhet egy vállalkozás egy támogatás elnyerésében. A pályázatfigyelés igénylésekor meg kell adni a telefonszámot és a cég munkatársa felveszi velünk a kapcsolatot. A pályázatokról, a különféle hitelekről és a kockázati tőkével kapcsolatos hírekről is értesülhetünk hírlevél formájában. Hírlevelet kapunk akkor is, amikor új pályázati kiírás történik meg és akkor is, ha valamilyen kedvező hitelkonstrukció igénybevételére nyílik lehetőség.  Az emaileket minden esetben txt formában küldik meg, amelyben megjelölik a vonatkozó hivatkozást.

Pályázatírásra több cégnek is szüksége lehet az év során, amikor nagyobb beruházásba kezdenének. Sokszor nincsen meg a szükséges önerő egy-egy komolyabb beruházás elindításához, vagy nincsen elegendő készpénz az új árukészlet megvásárlásához. Pályázatokkal és hitelekkel minden megoldható, ebben segítenek szakszerűen és gyorsan a pályázatírással és tanácsadással foglalkozó szakemberek. Az ingyen elérhető pályázatfigyelés mellett lehetőség van igénybe venni a pályázatírást is, amely segíthet a vezetőknek abban, hogy ne nekik kelljen ezzel is bajlódniuk, foglalkozniuk. Ha valaki nem ért a pályázatíráshoz, akkor nem is érdemes belekezdenie, hiszen abból sok jó nem sülhet ki, maximum szerencsével.

 

A pályázatok megírásához egy átfogó és komplex ismerettel kell rendelkezni, hogy a befektetett munka ne vesszen kárba. Nem érdemes olyan pályázatokat beadni, amelyek nyilvánvalóan nem nyerhetők el a körülmények miatt. A pályázatíró cégek pontosan erre specializálódtak. Naprakész ismerettel rendelkeznek a pályázatok és a vállalkozói hitelek terén. A kettő kombinációjával tökéletes megoldást nyújthatnak az anyagi problémákra. Természetesen csak olyan konstrukciót érdemes bevállalni a pályázatok kapcsán, amelyek teljesíthetők. Pontosan ebben segítenek a személyes megbeszélések, amikor a céget alaposan átvizsgálva ajánlják fel a megoldásokat a pályázatíró szakemberek. Magyarországi, de uniós pályázatok kapcsán is érdemes felkeresni őket, hiszen a támogatásokat el kell nyerni és nem csak megírni kell. A pályázatok elbírálása során a bizottságok sokszor több száz vagy akár ezer pályázatot is kapnak, amelyek közül természetesen nem mindegyik lehet befutó. Mi törekedjünk arra, hogy a pályázatírok segítségével a befutók között legyünk.