Mit takar a Bravecto tabletta hatása?

Bravecto tablettac

Bravecto tabletta hatása az egyik legjobb védelmet képes nyújtani a macskák és kutyák egészségének megőrzéséhez. A 12 héten át tartó hatás igen nagy kényelmet biztosít a gazdáknak is, hiszen 3 hónapon keresztül egyáltalán nem kell foglalkozni a kisállatok védelmével. Legyen szó bolháról vagy kullancsról, nem kell tartani attól, hogy megtámadják házi kedvenceinket. A tablettát nagyon egyszerűen be lehet szerezni, nem szükséges hónapokat várni, hogy megérkezzen.

A Maxipetnél a webáruházon keresztül leadott megrendeléseket akár már másnap házhoz is szállítják. Mindösszesen annyi a teendőnk, hogy az állatorvossal felíratjuk a tablettát, amelyet a vény ellenében meg is rendelhetünk a webáruháztól. A tabletta legnagyobb előnye, hogy a gazdák sokkal kényelmesebben élhetnek és kezelhetik kedvenceiket. A rágótablettának egyetlen kutya vagy macska sem tud ellenállni, hiszen ízesített. A kis kedvencek úgy rágják el a tablettát, mintha a világ legfinomabb falatkája lenne a szájukban. Nem kell küzdeni a tabletta beadásával, így nem sérül sem a gazdi sem a kis kedvenc lelkivilága. A tabletta lenyelése után 12 hétig egyáltalán nem kell foglalkozni a bolhákkal és a kullancsokkal.

Természetesen számtalan bolha és kullancsírtó kapható a gyógyszertárakban, de ezek legtöbbjét az állat bőrére kell csöpögtetni a gerincvonala mentén. A szer bőrre helyezése után nem szabad fürdetni a kis kedvenceket. Ez főőleg a téli időszakban kedvezőtlen, hiszen ott mindennaposak a fürdetések a latyak és a sár miatt. A különféle szerek mellett ma már olyan nyakörveket is lehet vásárolni, amely át van itatva a bolha vagy kullancs elleni szerrel, ám ez a kisállatokat nem nagyon zavarja, és előszeretettel harapdálják le egymásról ezeket a nyakörveket. Ha ezt a tablettát használjuk, akkor ettől is mentesülünk, hiszen semmiféle várakozási idő nem kapcsolódik hozzá. Mivel a védettség már fél napon belül kialakul, így akár utazás előtt is be lehet adni, főleg ha erdei túrára készül a család és a kis kedvenc is velük tart.