Lebegés szélcsatornában: nem kell magasra repülni egy szabadesésért

Lebegés szélcsatornában

Mindig is vágyott arra, hogy kipróbálja a szabadesést? Ma már többféle lehetőség is kínálkozik erre, de ami elsőként eszünkbe szokott jutni, az nem más, mint a tandemugrás. Sokan vannak úgy vele, hogy a magasságtól tartanak, és szinte biztosak abban, hogy az ugrás pillanatában meghátrálnának. Nem csak olcsóbb, de biztonságosabban is megéltnek tűnhet a szélcsatornás lebegés, melyhez még csak nagy magasságokba sem kell repülni. Szélcsatornás lebegéssel bárki átélheti a szabadesés élményét.

Az élmény program során összesen hat ejtőernyős ugrásnak megfelelő, körülbelül 24 ezer méteres zuhanás élhető át, s mindez egy zárt szélcsatornában történik. Az alapos felkészítést követően a szakember megmutatja, hogy mire érdemes figyelni az akár 250 km/órás szélcsatornában, majd jöhet a kaland igazi része. A beltéri program már a gyermekek nagy kedvencének is számít, de sokszor esik rá a választás csapatépítő tréningek alkalmával.

Az élményajándékok egyébként minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Az érdeklődők mind inkább belátják, hogy napjainkban, amikor gyakran sokszázezres műszaki cikkeket ajándékozunk, az ilyen programok abszolút a megfizethető árkategóriába tartoznak. S hogy miért inkább ezt válasszuk a maradandónak vélt tárgyak ajándékozása helyett? Az ember személyiségfejlődésére komoly hatással vannak a megéltek. Minél többet tapasztalatunk, annál nagyobb rálátásunk lesz a világ dolgaira. Nem utolsó sorban persze a megélt élmények képesek igazán arra, hogy kikapcsoljanak, összehozzanak másokkal és új színt vigyenek életünkbe. Az élmény-jellegű meglepetések bármely alkalomra megállják a helyüket és korosztálytól függetlenül mindenki számára megtalálhatóak az ideális programok.

A szélcsatornás lebegés persze nem csak az emlékekben él majd tovább, hiszen videofelvétel készül arról. Ha mégsem a szabadesés vonzaná, akkor is sokféle élmény program közül válogathat. A tesztvezetések a sebesség megszállottjai számára ajánlottak, de kipróbálhat különféle járgányokat vízen és levegőben is. A rafting túrák, a barlangászás különlegességük miatt kedveltek, de az akár csapatépítő jelleggel szervezett gasztronómiai kalandok és kalandpark látogatások is remek választásnak bizonyulhatnak. A korrekt áron elérhető programok életre szóló élményt kínálnak, ez pedig a legextrább ajándékcsomagoknál is többet ér.